Szmóker kampány az Inglorious Basterds-nek

 

Saját tapasztalatból tudjuk, milyen kiváló hatással lehet egy üzleti tárgyalás kimenetelére a megfelelő pillanatban megsodort joint. Vagy egy kristályüvegből kitöltött, 100 éves francia borpárlat (na jó, ez tóbbit nem tudjuk saját tapasztalatból).

Quentin Tarantino szerint Brad Pitt legnagyobb húzása az Inglorious Basterds castingja során az volt, amikor pókerarccal az asztalra csapott egy jókora hasistéglát, majd precíz alapossággal kilyuggatta épp kiürült kólásdobozát és a rendező kezébe nyomta.

'Yeah, I know what to do with this' - sietett gyorsan leszögezni a Ponyvaregény atyja, a továbbiakat sejthetik. Minderről Howard Stern showjában számolt be Tarantino, a film kampánykörútján.

Úgy tűnik, a két celebritás között szövődött szmókerbarátság sokkal izgalmasabb, mint a náciskalpolós B-mozi, aminek egyébként kivételesen remek magyar címet adott az állítólagos selyemkendős úr, aki a városi legenda szerint felelőssé tehető az összes filmcím magyarításért, beleértve az olyan agyrémeket, mint az "Alien - Nyolcadik utas, a halál". Becstelen Brigantyk - ez azért elég jól kihozza a magyar nyelvből, amit lehet.

Szóval, a világ egyik legnevesebb szmóker magazinja, a Cannabis Culture terjedelmes anyagot közöl Pitt kannabiszfogyasztási szokásairól meg egy vidointerjút is, ahol a színész a legalizáció mellett kampányol. A Tiszta Románc kanapéjunkieja állítólag lélegzetelállítóan szabályos jointokat tud tekerni, amivel rendre lenyűgözi barátait. "Well, I am an artist" - mondja ilyenkor vigyorogva a CC magazin szerint.

Ez, és ennyi volt mára a Kultplay bulvár rovata az Y generáció számára.

razo | 2009.08.19. 11:35 | link | 4 komment | Megosztom

legalize film

mandala 2009.08.22. 08:06:50

most akkor Bast_e_rds vagy Bast_a_rds ?

admin 2009.08.22. 15:56:56

koszi, egyébként e-vel írja tarantino, szándékosan.
en.wikipedia.org/wiki/Inglourious_Basterds

thomyerk 2009.08.22. 19:21:59

sztem jogos ilyenkor az a kérdés, hogy "idegen" címmel hányan nézték volna meg az alient?

O'Seamus · http://hhanuman.blogspot.com/ 2009.08.23. 12:04:30

hello világ, hello Y-generáció! micsoda posztnak álcázott önvallomás ez razo-tól:D inkább nem offolom az egyébként ragyogó írást, tényleg thc-val már teljesebb a kép Tyler ööö akarommondani Pittről.

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.