Szójátékkal és kamu hírkvízzel kínoz a Nol.hu

Olvasóként úgy érezzük, közeledni kíván hozzánk a Népszabadság Online, ami legalább annyira félelmetes, mint egy viccet mesélő szocialista választmányi elnök. Nemrég olvastuk a "Volt egyszer egy Travolta" című írás fenomenális leadjét, most kérjük, tegye meg Ön is a kedvünkért:

"Háromszoros szójáték a cím: John Travolta új filmjét, a Volt-ot január végén láthatják a magyar mozikban. És volt egy Travolta, a színész 16 éves fia, Jett, aki röviddel az alábbi beszélgetés után rejtélyes körülmények között elhunyt"

- Elnök úr, hogy Önnek milyen sziporkázó humora van! Gyorsan fogyasszunk el néhány vizespohár vodkát, és ha már megfelelően erősnek és bátornak érezzük magunkat, jöhet a mai lelet. Ez alapvetően különbözik a Travoltás cikktől, a "háromszoros szójáték" ugyanis szimplán fájdalmas, a "Letette, meggyanúsította, elbukta - KVÍZ" azonban komoly tárgyi tévedést is tartalmaz amellett, hogy baromság. A játék bevezető sorai egy vidéki művházban rendezett majális hangulatát idézik. - Illetékes elvtárs, tartsa meg kvízjátékunk ünnepi köszöntőjét!

- Szpaszibo, jöhet az első kérdés:

 

Ne tessék már lóvá tenni bennünket elnök úr, itt egyik válasz sem helyes! A játék szerint a d.) megoldás igaz, a valósággal azonban nem egyezik a megfejtés. Terézvárosban ugyanis sajnos egyelőre senkit sem vádoltak meg sikkasztással, a politikusok hűtlen kezelés gyanúja miatt kerültek abba a székbe, ahol egyébként már régen ülniük kellene - a többi között sikkasztásért is.   

razo | 2009.01.24. 15:01 | link | 2 komment | Megosztom

média.hu

vubvub 2009.01.26. 17:47:31

razo, azt imádom benned, hogy nem húzódsz egyik párthoz sem, hogy te tényleg független vagy!

razo 2009.01.26. 18:18:19

vubvub, most lebuktattál: ezt a posztot maga Kövér "blogtábornok" László rendelte meg tőlem és persze orvul nem is jeleztem, hogy manipulatív politikai állásfoglalásról van szó!

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.