Örök élet, ingyen sör, adócsökkentés

kutya
A címben szereplő követelések nem Orbán Viktor csepeli lakossági fórumán hangzottak el, hanem egy szegedi street art akció részeként virítanak a belváros hirdetőoszlopain. "Az egyetlen értelmes választást" kínáló jelölt, akitől a helyiek a mondott fejlesztéseket várhatják, Kétfarkú Kutya, a kétfarkú kutya. "Két a farok, két a láb, egy az út!" "Legyen minden jobb!" "Olyan aranyos, biztos nem akar lopni"

Pozitív kampányba kezdett Szegeden a választási ígéreteit street art eszközökkel népszerűsítő Kétfarkú Kutya párt. A tömörülés honlapján egy Szeged belvárosát ábrázoló térkép ügyes navigációs rendszere segít helyrajzi pontossággal azonosítani azokat az objektumokat, ahol a miniszterelnök-jelölt már korteskedett.
kutya2
Az akció első látásra egyszerű stencilkampánynak tűnik, a sugárfertőzött állat a szokásos graffitis helyeken, közlekedési táblákon, házfalakon, villanyoszlopokon jelenik meg. A látható megfontoltsággal felépített választási hadjárat második etapjában azonban a várost elárasztották a konkrét üzenetet hordozó változatok is, melyek markáns, harmadik utas politikai erő jelenlétét bizonyítják Dél-Magyarországon. Fiatalos lendületre enged kövtkeztetni a tény, hogy a plakátok egy részét rivális jelöltek hirdetései mellé ragasztották. A Deutsch Tamás megyeházi hakniját ajánló falragasz például ideális felület plakátháború kirobbantásához. Szerkesztőségünk egyelőre sikertelenül próbált kapcsolatba lépni a párt sajtóosztályával, pedig szeretnénk online interjút készíteni Gyurcsány és Orbán négylábú kihívójával.

Segítsen Ön is! Tegye fel kérdéseit, és mi ígérjük, hogy alkalomadtán megszervezzük a Kultplay első választási lakossági fórumát.

razo | 2006.01.31. 18:21 | link | 5 komment | Megosztom

freak politika

kentapipa 2006.02.01. 19:05:27

Hiú ábránd!

Még csak el sem tudsz veszni a sajtóosztályt helyettesítő transzpszichobiohálók sűrűjében, mert még az sincs!

később bővebben
szevasz.

Code:RED 2006.02.01. 20:30:51

A kérdéseket fel tudom tenni a fent említett jelöltnek személyesen is, de arra azért kíváncsi lennék, h a pozitív kampány miért csak egy kampányból bohózatot csináló, "köze-semmi" karakternek jut eszébe, a többi valós érintett meg csak a másik véglettel dolgozik?!?!?! Nem a saját népszerűsítéssükkel meg programokkal, hanem a riválisok porba tiprásával foglalkoznak... Jójezígy??? Amúgy én a KKP-re fogok szavazni, bármi is történjék :D

snoopy 2006.02.01. 21:26:01

hihetelen megmozdul szeged.
ez tetszik.

mindenki ismeri és mégsem lehet megtalálni:
a kutya és gazdája.

Botrány vagy sem ez megy évek ota. miota a kutya megszületett.
Szerintem hagyományt teremt és a KULTurát gyűri.
Volt már más jellegű, politikai vonatkozásu is, de csak az aktualitástól vezérelve.
Kéri László politológus mondta hogy, "ez megy majd a választások végéig."

A politika beférközik minden területre még a művészetbe is.
De a jo matricának végül is van egy ilyen ismérve.

Szerintem

Amugy beszéltem nemrég a gazdival lehet érdekelné a beszélgetés vagy interju. Csak nehéz meggyőzni de szerintem nemsokára ugyis sikerül.

Egyébként a térképpel sok munka volt és szerintem igényes streetart honlap lett. Elsősorban nem a polgárpukkasztás a cél hanem a művészet és önkifejezés.


De mondjuk a polgárpukkasztás is tetszene.


na köszönöm néktek hogy felkaroltátok a kutyust és gazdiját.
ezuton kérek mindenki karoljuk fel a kutyát!!!!!!
Irjatok!!!
Csináljatok belőle is sztárt!!!!
Vagy állapfőt!!
Tetszene!!
Jokat mosolyognék!


Sintax 2006.02.02. 03:09:44

"A kutya és gazdája..." nincs gazdája csak kutya van.

Lesz minden.




usidzsima 2006.02.18. 15:52:32

Zala megyében nem akar indulni a Párt? Így nem tudok rájuk szavazni:(

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.