Game over, insert coin to continue

Kedves egykori olvasók, véletlenül ide tévedt, értetlen látogatók!

Biztos nektek is vannak ismerőseitek, akik mindig ugyanazt a lemezt pörgetik. Maradék hajat csakazértis-lófarokban hordó öreg rockerek, úgymaradt raverek, megmondóemberek, akiket egyszer felkapott egy hullám, ami mára alig látható fodrocskává szelídült, csak ők ezt nem veszik észre (viszont mindenki más jól látja rajtuk kívül).

Aki nem képes továbblépni, hamarosan szomorú botoxkúrára szorul, hogy megtartson valamit, amit már régen el kellett volna engedni. No nem azért mert ez a világ rendje meg hasonló baromságok, hanem mert mindig van valami új és érdekes dolog, ugyanazt nyomatni sok évig pedig dögunalmas.

2005-ben jelent meg az első poszt a Kultplayen, sokkal előbb videoblogoltunk bárkinél, bloggerdíjasok voltunk, később podcastokat is nyomtunk, nagyjából mindent feldolgozunk, ami érdekelt és ami elérhető közelségben volt. Folytathatnánk, mert sokat tanultunk az évek során, mégis abbahagytuk. A blog mint csatorna, meg a közösségi tartalomszolgáltatás ugyanis önmagában már nem motivál bennünket. Feloldódtunk a felhőben, és nem hiszünk a weboldalakban.

Azt gondoljuk, hogy a Kultplay mint archívum érdekes lehet ezért elérhető marad.

Köszi mindenkinek (tudjátok, kikre gondolunk).          

space night rockers | 2010.05.21. 14:56 | link | 19 komment | Megosztom

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.