Peter Kruder titkos zenei gyűjteménye

Master Series címmel indított új sorozatot Ausztria legbeszívottabb kiadója, a G-Stone. A lemezeken neves zenészek személyes kedvenc felvételei hallhatóak majd, az első részt maga Peter Kruder jegyzi, aki a Kruder und Dorfmeister együttes szintetizátorosaként vált ismertté régebben.

A Master Series nagyjából olyan, mint a Back to Mine, amit ismerünk-szeretünk: hírességek kulissza- és hálószobatitkaira derül fény, kibújik a zsákból a fogak fehérje, inspiráció és személyes toplista, avagy: mit hallgatnak otthon a Royksopp fiúk, Krafty Kuts és Roots Manuva? Általában meglepetés várja a hasonló sorozatokra fogékony hallgatókat, többnyire ugyanis kiderül, hogy a DJ-k szívük ményén mind rockerek és csak azért nem elektromos gitárral a nyakukban lettek híresek, mert kilencvenes években lemezjátszókkal volt könnyebb csajozni/pasizni.

Kruder mondjuk kivétel a rockerszabály alól, és mi hálásak vagyunk neki ezért. A Master Series első lemezére azokat a számokat válogatta, amiket korábbi, Listening Sessions címmel szervezett bealvós, elszállós koncertjein sikerrel játszott már osztrák hangversenytermekben.

Két napja simogatja a fejünket belülről Tom Waitstől a Clap Hands, és az is lehet, hogy a jövőben már kizárólag a Superflight-ra tudunk majd villamosozni. Hallgassuk is meg együtt a Chateau Flight időtlen felvételét, rögtön utána pedig a Sleazy Rider-t a a Dorfmeisterrel közös Shakatakadoodub albumról!

razo | 2009.10.28. 11:02 | link | 1 komment | Megosztom

zene

Joey Urban · http://www.nustylze.com/1210-apparel 2012.06.22. 12:03:30

I thought you were giving the link to download the "Back To Mine" releases. You have given us a link to a clothing store. Does anyone know what the link is?

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.