Orbán, Gyurcsány voodoobaba idézetekkel

"Szeresd vagy gyűlöld, de ne legyen több veszekedés, családi vita, megosztottság.
Adjuk meg lelkünknek ami jár: a békét és nyugalmat!" Szerkesztőségünk megkapta 2009 eddigi legprovokatívabb olvasói linkjét, mely a Celebbaba.hu oldalra mutat. A webshopban  "Viki", és "Feri" voodoo babát árulnak 2490 forintért, gombostű készlettel. Hogy a rituális kínzáshoz minél sikeresebben felhergelje magát a vásárló, idézetek is olvashatók a felületen: "Hajrá Magyarország!" "Lárifári, mesebeszéd" és a többi klasszikus borítja a testrészeket.

A fenti kommüniké szerint közéleti árkokat temethetnek be a vásárlók rituálisan a megfelelő mintázatú babzsák megszurkálásával. A politikusok mellett hamarosan hazai celebekről mintázott fekete mágia kellékek is megjelennek majd a készletben lelki békénk helyreállításához, de a site üzemeltetői várják a kiéhezett lakosság három kívánságát is emailben. Előkészületben van Győzi, Bill Gates és egy fején cserélhető fényképpel forgalomba hozott biankó baba is.  Kíváncsiak vagyunk eljut-e az új termék híre a napilapokhoz, lesz-e téma Bolgár úrnál a politikus voodoo baba.

Első blikkre a legendás magyar kreativitásnak állít kortárs emlékművet a találmány, valójában azonban nem fiaink és lányaink ötlete a szurkálható celeb. Tavaly novemberben világraszóló botrányt kavart a magyar változathoz gyanúsan hasonló francia Sarkozy voodoo doll, amit végül nem sikerült betiltani annak ellenére sem, hogy a legmagasabb körök szerették volna eltüntetni a terméket. A bíróság végül arra kötelezte a gyártót, hogy vastag piros szalagot helyezzen a dobozokra "Offenzív árucikk" felirattal. Vajon az intézkedés nyomán nőtt, vagy csökkelnt a kereslet? Hamarosan meglátjuk mi lesz itthon.

razo | 2009.02.11. 08:24 | link | 4 komment | Megosztom

politika gadget freak

Gábor 2009.02.11. 13:15:14

www.voodoobaba.hu Itt is vannak babák!

Csillagharcosdada · http://mindennapibetevo.blog.hu 2009.02.11. 16:22:43

Hát ez a nagy sikerű Blikkben is benne volt, csak ott a hülyébbek kedvéért(ami ugye messze áll az újság célközönségétől :) )odaírták, hogy mi is az a vudubaba, kis keretben.

Celeb Baba · http://www.celebbaba.hu 2009.02.12. 09:00:56

Az eredeti és utánozhatatlan CELEB BABÁK itt találhatóak:
www.celebbaba.hu

"FERI, "VIKI" és társai már várják hogy a polcodat díszítsék.

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2009.02.13. 22:20:32

Olyannyira eredeti és utánozhatatlan a Gyurcsány és Orbán voodoo baba ötlet, hogy Obama és McCain babákat már láttam. Csodák csoádja: idézetekkel. Gratulálok az eredetiséghez!

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.