Eskütétel legóból és más baromságok

Ha így mennek tovább a dolgok, akár összeomolhat az amerikai piac jelentős pilléreként számon tartott anti-Bush mechandise - adta hírül az Onion News. Obama D.M.C. napszemüvegben RUN DC felirattal a legzseniálisabb választási pólón. Narancssárga Hummer "O-Bam-Ahh" felirattal. Beiktatási buli élőben a Joost webtévén a Euronews jóvoltából. Az idei Inauguration Day semmiben sem hasonlít egyetlen valaha látott politikai eseményhez sem. Katonai parádé helyett graffiti hegyek, kínosan unalmas beszédek helyett utcabál Amerika városaiban, meg persze sok-sok kordokumentum a blogokon.

Napközben többször frissülő Beiktatási Nap special report itt a Kultplayen is a legérdekesebb leletek bemutatásával - a túloldalon.

- Obama Inauguration Day afterparty Mix

A jó bulihoz először is zene kell. DJ Z-Trip gondoskodott arról, hogy a tévé előtt érzett szilveszteri hangulat a kocsmában is folytatódjon. Afterparti mixe ingyen letölthető innen.

***

- Összeomolhat az anti-Bush merchandise az Onion News szerint

<a href="http://www.joost.com/163bld5/t/Economists-Warn-Anti-Bush-Merchandise-Market-Close-To-Collapse" _fcksavedurl="http://www.joost.com/163bld5/t/Economists-Warn-Anti-Bush-Merchandise-Market-Close-To-Collapse">Economists Warn Anti-Bush Merchandise Market Close To Collapse</a>

 ***

- Beiktatási ceremónia LEGO-ból

galéria itt

***

- Obama gördeszka

***

- Refresh Everything - A Pepsi leváltotta Britney-t. Az új plakátfiú: Obama

 

 
***
- Hope in the White House - mégegy póló fanatikusoknak
 
 
***
 
- Obama utcára keresztelték át a Bush utcát San Franciscoban
 

***

- Vinyl Obama tiszteletét tette a Lorraine Motelben

Brian McCarty játékfotográfus készítette az alábbi felvételt, melyen Obama az amerikai történelem egyik legszomorúbb eseményének helyszínén áll. A Lorraine Motelben gyilkolták meg Martin Luther King, Jr-t 1968. április 4-én.

 

razo | 2009.01.20. 12:41 | link | 3 komment | Megosztom

politika média

vattab 2009.01.21. 12:24:54

és ha kiderül hogy nem is ő a messiás? keresztrefeszítik és jöhet egy újabb Bush?

kérő károly 2009.01.22. 11:31:41

frissülj már kultplay!!

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.