Tárgyak, amiket elfogadnánk karácsonyra #2 - Toronyrobbantó építőszett

Ön egy magyarul is jól beszélő svejci milliárdos, és szeretne megajándékozni bennünket Karácsonykor? Adventi sorozatunkban mától tippeket adunk Önnek. Fogyasztási cikkek, melyeket szívesen látnánk a Kultplay fája alatt, de ha Ön mégsem létezik, valószínüleg sohasem birtoklunk majd.

Állítólag elfogyott a pénze annak a feltalálónak, aki menden idők legizgalmasabb építőkockás játékát forgalmazza. A darabokból felépíthető majd a Gyalogkakukk-ból ismert kurblis dobozzal lerobbantható házmodell négy és nyolcemeletes változatban kapható garantált adrenalinfröccs. Gyerekkorunkban mi elöltöltős játékpuskával végeztünk véres pusztítást a legóbabák hadseregében, a házakat lengő fémgolyókkal támadtuk a homokozóban.

A családban természetesen nem aratott osztatlan sikert a látványos rombolás iránt ébredt vonzalmunk. Kamaszként, amikor légpuskához, és propán-bután hajtógázas spray-hez is hozzáférésünk lett, egészen kreatív módokat találtunk ki arra, hogy a pusztítás ne csak nagyszabású, hanem lehetőleg ön- és közveszélyes is legyen. Máig bánjuk, hogy senki sem ismerte fel a dolog jó oldalát: a rombolás csak úgy élvezetes, ha előtte precízen felépítjük, összeállítjuk, megszerkesztjük a kompozíciót, amit utóbb egyetlen elegáns mozdulattal, vagy az elsütőbillentyű megnyomásával a pokolra küldünk. Igen: szeretnénk egyet a képen látható játékból, hatvan dollár Önnek nyilván nem tétel. Ja, és mivel Ön egy svejci milliárdos, mellékajándékként a szett garantált és folyamatos utángyártását, fejlesztését és forgalmazását kérjük Öntől. Köszönjük!     

razo | 2008.12.15. 16:01 | link | Komment | Megosztom

geek games gadget

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.