Off: Barbárok

 

"A rajtaütés akkor kezdődött, amikor a gyújtópalackok zajára felébredtek az egyik házban tartózkodó családtagok, a három felnőtt és egy gyermek megpróbált kijutni a lakásból, és villanyt gyújtottak. A helyiek tájékoztatása szerint a támadók közvetlenül a ház elől lőttek be az ablakon sörétes puskával. Ezt támasztja alá, hogy a lövedékek nem szóródtak az egész szobában"

"Nem szólhatott többet, a két vadember ráhajtott, és egy perc alatt agyonra verték. Ott feküdt a juhász a földön s még akkor is vágtak egyet-egyet rajta. A kisfiú ott volt mellettük, s csak nézett. Olyan hirtelen esett a dolog, hogy meg se moccanhatott.

- Vedd le az apád szíját - mondta neki a veres ember.

A fiú állott.

- Veszed le rögtön?

A gyerek halálsápadtan és az embereket szemmel tartva, odament az apjához, s annak a derekáról leoldotta a szíjat.

- Add ide.

A gyerek a szíjat felemelte, és nézte, hogy melyiknek adja oda. Csak nézett, s nem vette észre, hogy az egyik bot a levegőbe emelkedett és fején érte. Olyan sújtást kapott, hogy abba a percbe leesett s kiadta a lelkét.

A négy kutya, mintha nem értette-volna a dolgot, csak most jött észbe. A két komondor nekiesett a másik kettőnek, s torkon kapta egymást és hempergett. Vérben és nyíva, ordítva.

A puli meg ráugrott a veres juhászra s a lábába harapott. Az a botjával verte s rúgta, míg agyon nem csaphatta.

A négy komondort látni se lehetett a sötétben. Azok kikészítették egymást.

A két ember állva, botra támaszkodva várta el, míg a kutyáik végeztek, s mikor azok véresen és sebeiket nyalogatva a közelbe jöttek, akkor azt mondta a veres juhász:

- Kaparjatok."

razo | 2008.11.03. 15:12 | link | 8 komment | Megosztom

off

ford 2008.11.03. 15:58:14

rosszazindexlink

Átlátszó Apród · http://matula.hu/index.php?section=article&rel=12&id=149 2008.11.03. 19:12:25

CIGÁNY TERRORIZMUS

A jó hír itt csak annyi, hogy a három borzalom megvalósulása közül ennek a legkisebb az esélye. Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy húsz év múlva nem fog minden este a híradó valamilyen, mondjuk a Barna Párducok nevet viselõ szervezettel foglalkozó hírrel kezdõdni.

A feltételek a Bárna Párducok megszületéséhez már ma adottak. Elõször is kell egy viszonylag könnyen körülírható társadalmi csoport, amely már semmit nem vár sem a saját, sem az unokái életétõl. Kipipálva. Szükség van még arra is, hogy ezt a kisebbségi csoportot a többség teljes erõbõl megvesse. Nem az utálat a jó szó, mert ahhoz ugye aktívan érintkezni kellene velük, hogy meglegyen a kellõ táptalaj. Egyszerûen a többség gondolja úgy, hogy cigányok ne legyenek a gyerekkel egy iskolapadban, ne szüljenek ott, ahol az asszony, lehetõleg temessék õket külön temetõbe és úgy egyáltalán, ne legyenek szem elõtt, amikor a magyar ember a Margit-szigeten sétál. Ez is kipipálva.

Terrorszervezetet mûködtetéséhez nincs szükség tömegekre. Az ETA például harminc éve robbantgat úgy Spanyolországban, hogy a baszk népnek csak egy kisebbsége támogatja, aktív mozgalmi feladatokat pedig gyakorlatilag kevesebb, mint száz ember lát el. Ennyit egészen biztosan a magyarországi cigányság is ki tud állítani. A Barna Párducok összehozásához kell még egy maroknyi fanatikus értelmiségi cigány, akik valamilyen teljesen nemzetidegen ideológia (kommunizmus, anarchizmus, akármi) felhasználásával kifundálják a mozgalom alapvetõ céljait, és megfogalmazzák az elsõ fenyegetõ leveleket, olyan fantaszta követelésekkel például "egyenlõ elbánást cigány és nem-cigány vádlottaknak a magyar bíróságokon". Ez a szûk réteg ma már éppen termelõdik, figyeljük csak meg azt a maroknyi barnább bõrû fiatalt, akik a magyar egyetemeken a többiektõl elkülönülve küzdenek keményen és gondolkodnak népük helyzetének javításán.

Játsszunk csak el a gondolattal: egy õszi délutánon 2019-ben bomba robban valamelyik budapesti bíróság elõtt. Két halott, három súlyos, tucatnyi könnyebb sérült, a másnapi újságok pedig közzéteszik az addig ismeretlen Barna Párducok terrorszervezet levelét. Ebben magukra vállalják a merényletet, és elmesélik, hogy annak kiváltó oka az a per volt, amelynek végén két kiskorú cigány fiatalt fejenként kilenc évre ítéltek egy nem-cigány nõ megerõszakolásért, egy többszörösen büntetett elõítéletû, korábban MIÉP-tag szemtanú vallomása alapján. Fúúúú! Nem a darázsfészek itt a jó hasonlat, hanem egyenesen egy kibaszott tigrisbarlang, amibe ezzel alaposan bele is nyúlnának.

Ezután már nem is kell minden hétvégén robbantgatni. Évente húsz-harminc áldozat egyenletesen elosztva minden hónapra elég ahhoz, hogy a magyar társadalom egyfajta kelet-európai Izraellé változzon, ahol az anyukák direkt különbözõ iskolabuszokkal küldik el reggelenként a gyerekeiket, hátha valamelyiket nem fekete nejlonzacskóban hozzák haza. A politika reakciójára még tippelni sem merünk, hiszen egészen biztosan úgyis felülmúlja majd a legvadabb álmainkat is. Az angoloknak is kellett néhány évtized hogy rájöjjenek, az IRA csak akkor fogja végre abbahagyni, ha hajlandóak velük leülni tárgyalni, így Magyarországon jó eséllyel addig lennének aktívak a Barna Párducok, amíg ismét be nem köszönt az eocén. A magyar rendõrök hatékonyságáról pedig akkor még nem is beszéltünk.

razo 2008.11.03. 20:17:22

Apród, itt szerinted a logikus következő lépés ez? A politika kijátszotta az etnikai kártyát - ez a középeurópai kis országokban mindig tragédiához vezetett - a társadalomban elszabadultak az indulatok. Egymástól elszigetelt attrocitások vannak, mitöbb pogromok és lincselések - a cigányság ellen. Ide jutottunk, ide vezet a szaloncigányozástól gárdafelvonulásokig tartó dicsőséges utunk.

ford 2008.11.03. 20:57:58

razo, nem olvastam el, de sztem a bede nem ugy gondolta

razo 2008.11.03. 21:02:28

ford, a Bede sosem úgy gondolja nem igaz? Kérdés, hogy Apród barátunk hogy gondolta...bár lehet, hogy csak én nem vagyok humoromnál ebben a témában.

ford 2008.11.03. 21:36:52

én nem feltételeztem, és ne már hogy a hülyék már ide is járnak

totya 2008.11.04. 01:29:24

Undorító egy ország ez. És nem azért mert rosszkedvű a közértesnéni vagy műhibát ejt a sebész. Nem azért mert itt nincsenek jószándékú, intelligens, békeszerető emberek. Még csak nem is azért mert nem mindenki szedi fel a kutyaszart vagy mert ronda együtt a pirosfehérzöld. Hanem mert az irigység, az önzés, a másokon való átgázolás, (kis csúsztatással, de ide tartozik a szaloncigányozás is), a férjfeleség-apaanya kiszipolyozása, majd - ha az előbbi megfakult, utóbbi megöregedett - "szemetesbe hajítása", a gyerekekért egy életre szóló, minden percben létező felelősséget nem vállalás, szóval mindezek a dolgok társadalmilag semleges, a többség által megbecsült siker útján tulajdonképpen elengedhetetlen tettek. Azért mert ha valaki bármi errefelé szokatlan értéket szeretne felnőttkorában a köznek adni - merthogy ő arra született hogy belőle az jöjjön - akkor kizárólag megvetésre és éhhalálra számíthat vagy ha eladja a lelkét akkor lehet a kereskedelmi tévék udvari bolondja. Azért mert ebben az országban csak ez van, ez a meghatározó (hiszen a fos máshol is jelen van, de nem ilyen kizárólagosan). Azért mert aki a tűz közelébe kerül bármilyen területen, az onnantól kezdve szarik minden egyébre: arra is hogy honnan jött és arra is hogy hová tartott volna. Azért mert a politika uralkodik az embereken ahelyett hogy kiszolgálná őket, és azért mert tudatos marketing kommunikációval mindig megmondják, hogy kiket kell gyűlölni helyettük(orvosok, tanárok, zsidók, cigányok stb.). Azért mert a liberális politikus azt hiszi hogy "eszméjének" az a lényege hogy szabadjára engedjük a rasszizmust és a vandalizmust is, azon kívül meg leszarunk mindent, kivéve a bankszámlánkat, és azért mert a konzervatív politikus pontosan ugyanezt teszi és képzeli, csak még a vallással is összekeveri magát hogy több szavazatot kapjon. És azért mert mindez itt működik. Mert a vallásos emberek közül túl sokan nem veszik észre (hivatásosok sem) hogy mire használják őket és hogy amiben elvileg hisznek: az egyetemes szeretet mint egyetlen és legfelsőbb érték - az homlokegyenest ellenkezik "politikai vezetőik" szavaival és főleg tetteivel. Az anyagi nehézségekkel küzdő, létbizonytalanságban élő multifrusztrált többség pedig megelégszik a koncul dobott gyűlölettel, és nem tesz fel kérdéseket. Razo, köszi a posztot minden magyar=itt élő és a nyelvet beszélő, tehát a mocsokba jó mélyen belelátó ember nevében!

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.