My Little Pony - évfordulós művészpályázat

Rózsaszín kiscsikó sütővassal belőtt Gloria Estefan sörénnyel, popsiján tetkóval, és ízlésesen kihúzott manga szemekkel - szürreálisabb játékbaba sosem gördült még le gyártósorról, sőt megkockáztatjuk, hogy Gát György és Pitti Katalin közösen sem tudnának durvábbat kigondolni, ha összezárnánk őket egy spacecake-ből épült ehető mézeskalácsházba két hétre.

A lányok mégis megőrülnek érte. Gyerekkorunkban, az általános iskolai népszerűségi rangsor szempontjából meghatározó tényező volt a csajok körében, hogy kinek van My Little Pony-ja, akinek pedig műanyag pónikastélya és pónikocsija is volt otthon, az valóságos udvartartást vezetett az osztályban. Ez a borzalmas, egyben übercuki termék idén lett 25 éves. Ennek tiszteletére a Hasbro ismert képzőművészeket és street art hősöket kért fel a póni újraértelmezésére. Catalina Estrada John Burgerman vagy a Superdeux stúdió munkái újra aktuálissá tették a kissé divatjamúlt designt. A dauerolt sörény ugyanis ma már nem trendi viselet, tudják meg. A huszonegyedik század pónija teljes testfelületén tetovált, Swarowski kristályokkal ékesített, vagy fekete latexcuccban feszít rózsaszín kontaktlencsével. Lányos szülő olvasóinkat most nem nagyon irigyeljük.

razo | 2008.09.22. 13:30 | link | 3 komment | Megosztom

gadget freak design

peter · http://kulvaros.hu 2008.09.23. 00:21:44

"Lányos szülő olvasóinkat most nem nagyon irigyeljük."

Oooops, hát itt se 'nagyon' ->

www.heelarious.com

LOL

dzs 2008.09.23. 19:11:37

póniból nekem fluoreszkáló volt, elég menő, vezettem is udvartartást :D

ellenben nálunk az oviban a sütibaba volt a meghatározó státusszimbólum, én kaptam is egyet az amerikai nagynénémtől, csakhogy a többiek nem akarták beengedni az én babámat a közös játékba, mert az enyém néger - úgyértem afroamerikai :) volt. szörnyű :D

razo 2008.09.24. 11:30:23

dzs, wow. sütibaba nincs meg, hogy nézett ki? link?

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.