Drawvolution - közösségi graffiti projekt magyar sztárokkal

Még májusban kaptunk meghívást a Wiesen-i Urban Artforms elektronikus zenei fesztiválra, ahol egy nemzetközi graffitis csapat - köztük a leghíresebb magyarok - közös festményt készítettek. A munka három napig megállás nélkül tartott, egymás rajzait lehetett kreatívan továbbgondolni. A szervező egy bécsi utcaművész, Momo, maga is részt vett a festésben, közben pedig tizenöt másodperces exponálásra állított egy fényképezőgépet, filmkocka-szerűen megörökítve a közösségi alkotás folyamatát. Az eredmény ez a kamerastopp technikával, kizárólag fényképek felhasználásával készült film lett, amiben a nemzetközi writerek mellett hazai színekben Stark Attila, Budhatomi, Torz Merev és Aham  indultak.

 

razo | 2008.06.30. 12:55 | link | 1 komment | Megosztom

videó street art

Diablo 3 - cinematic trailer, gameplay video

Már akkor sejtettük, hogy Gonosz Erők szabadultak el az univerzumban, amikor Ferihegy 2 felé repülve furcsa, fekete örvényeket fedeztünk fel a felhőtornyok között, melyek néha felöltötték Gregor Bernadett ijesztő vonásait. Hazaérve személyi info-leválogató berendezésünk a következő videóüzenettel várt:

Odakint egyre sötétedett, megkezdtük a felkészülést az elkerülhetetlen háborúra. Pizzéria telefonszám, étlap - megvan. Redőnyök - leeresztve. 5.1-es hangrendszer - fully installed. Bizony: hamarosan jön a Diablo III, a kultsorozat legújabb epizódja, melyben egy égből aláhulló meteor nyitja meg újra a kapukat a Pokol erői előtt. A játék Mac OSX-re és PC-re egyszerre jelenik majd meg. "And the Heavens Shall Tremble..."

razo | 2008.06.30. 12:11 | link | Komment | Megosztom

videó geek games

A cserebogár, mikor firkál

Egy projekt legérdekesebb része szinte mindig a születése. Nem az a jellemző, hogy kádban heverészre heurékát kiabálva szállja meg az embert az ihlet. Sokkal jellemzőbb az átvirrasztott éjszakák sora, a soha fel nem húzott redőny, na meg a sarokban elfolyó hatalmas papírhalom (na meg energiaital és pizzás doboz). Na ha ezt a részét nem is láthatjuk, de egy-egy befutottabb start up elsőként papírra vetett formáiba bekukucskálhatunk.



Ha találgatni kellett volna, hogy na ebből vajon mi lett, sokat gondolkoztunk volna.

Szórakoztató.

Elit Alice | 2008.06.26. 22:14 | link | 2 komment | Megosztom

web2 digitális kultúra

The Simpsons VS Quake III

Amikor épp nem büszkén hirdetjük, akkor a geekség minden egyes vállfaját ártatlan szemmel tagadjuk. De elég lebukós, mikor tátott szájjal ülünk az olyan videók felett, mint ez.

Habár lövésem sincs a Quake-ről (tudom, rossz szójáték, de teljesen véletlen!), viszont a Simpsons család szivem csücske, és ebben bizony sok munka fekszik. A játékosok pedig klikkeljenek csak ide Simpsons-map letöltéséhez.

Elit Alice | 2008.06.24. 09:50 | link | 2 komment | Megosztom

animáció games videó

Esti mese, ahogy Trent Reznor szereti

Nem tudom, hogy a jól sikerült hétvégére, a kánikulára, vagy a túl sok avokádóra fogjuk-e, de csodálattal vegyes ámulattal kuncogunk Edward Gorey The Glashlycrumb Tinies című versikéjén.



Persze megint mi vagyunk lemaradva, olyannyira, hogy az először 1926-ban kiadott mű még egy Nine Inch Nails videót is megihletett. A költemény az ABC 26 betűjét megtestesítő gyerekek kissé komor történetét meséli el.



Válasszon Ön is halálnemet! Kellemes hetet kívánunk! (via swissmiss)

Elit Alice | 2008.06.22. 21:47 | link | 3 komment | Megosztom

könyv kult comic

Szürke falak megmentője

Egészen elámultunk egy tisztítószer reklámkampányán. Az rendben, hogy a Green Works termékei nyilvánvalóan környezetkímélőek, természetes, újrahasznosított és könnyen lebomló anyagokból készültek, de a cég még arra is vette a fáradságot, hogy a szokásos háziasszonyos reklámok helyett egy valóban érdekes és hatásos módon ismertessék meg magukat.

Összeálltak ugyanis  Moose angol "fordított graffiti" művésszel,és Doug Pray filmessel, majd 2008. április 15.-én létrehozták a Reverse Graffiti Project-et.



San Francisco egyik legforgalmasabb útja vezet át a Broadway alagúton. Ennek a falán készítette el Moose fordított falfestményét, kizárólag Green Works tisztítószerekkel. Az eredmény pedig kifejezetten szép.



Azt hiszem Budapesten is találunk elég sok erre alkalmas falat, ha esetleg valakire inspirálóan hat az ötlet...

Az alkotás folyamatáról készült videót Önök is megnézhetik itt.

Elit Alice | 2008.06.19. 12:04 | link | 5 komment | Megosztom

street art reklám green

Szolgálati közlemény



Kedves Olvasók!


Olyasmire készülünk, amire hosszú ideje nem volt precedens: elutazunk egy viszonylag távoli szigetre és két hétig semmilyen digitális eszközzel nem érintkezünk, ellenben életvitel szerűen paskolgatjuk majd a tengervizet, apró falvak között motorozunk, és napi rendszerességgel fogyasztunk tintahalat, meg vöröskagylót az itthon megszokott rántott húsos szendzsa és főzelékfalós tejberizs helyett. Arra számítunk, hogy hazatérve megújult energiaforrásainkat nagyszabású, és mindenképpen ördögien ravasz terveink megvalósítására fordítjuk, melyekről hamarosan Ön is értesül majd a Kultplay oldalain.

Viszlát BKV, szevasztok éjjelnappalis eladók, so long magyar bulvár, farewell bársonyos reformország! Nem is tudjuk hogyan bírjuk ki majd nélkületek.


space night rockers | 2008.06.13. 12:56 | link | 7 komment | Megosztom

kultplay

Bréking: újabb métereket süllyedtünk a ragadós szarba

A nap híre kétségtelenül az, hogy Tóth Gábor, Budapest rendőrkapitánya betiltotta a három hét múlva esedékes melegfelvonulást, nyilván mert fél a tavalyihoz hasonló atrocitástól. Vajon mit kommunikál ez a lépés a világ felé? Azt, hogy Magyarország a legsötétebb balkán, és pont.

Update: Mégse, mégis, de azért megmutatták.

razo | 2008.06.12. 20:48 | link | 5 komment | Megosztom

politika off

Tűzróka 3 - premier kedden



Úgy tűnik geekhetet tartunk, pedig nem készültünk ilyesmire. A szektor fontos híre azonban, hogy jövő kedden, június 17-én jön az új, 3-as Firefox, amit komoly marketing akció is kísér. Mozilláék ugyanis, csatlakozva a Hajdú megyei kalácsfonó asszonyokhoz, Guinness rekordkísérletet kezdeményeztek, a cél minél több példányban letölteni az ingyenes szoftvert a megjelenés napján. Az új verziótól egyébként a júzerek elsősorban azt várják, hogy stabilabb lesz és kevesebb memóriát zabál majd, mint elődei, melyek közül kedvencünk a 2.0.0.9-es változat volt. Ez olyat tudott, hogy amint felismerte az installált flash plugint, azonnal kilépett: a reakcióidő 2 perc és 30 perc között ingadozott, jobb esetben komplett cikkeink szálltak a virtuális nirvánába.

A fejlesztők világszerte release partykat tartanak, lesznek majd jó kis videóbeszámolók jövő héten a legvadabb bulikról, ahol hegyekben álltak a pizzásdobozok és a kólásüvegek. Mi már nagyon várjuk a Firefox 3-at, szerintünk eddig is a Mozilla ingyenes böngészője jelentette az egyetlen valós alternatívát a piacon. Operások: nyenye-nyenye-nyeeenyeee!

razo | 2008.06.12. 16:59 | link | 3 komment | Megosztom

web geek digitális kultúra

Laptopszépségverseny: matricáról ismerszik meg az igaz geek



Laptopszépségversenyt hirdetett a Stickergiant amerikai San Francisco-i matricagyár/blog teliberagasztott hordozható gépeknek. A versenyre eddig nevezett darabok ebben a Flickr galériában tekinthetők meg. No, akkor vonjuk le a következtetéseket: kik ragasztanak matricát a laptopjukra, miért és hogyan? Előre jelezzük, hogy amenyiben Ön is beküldi nekünk saját díszes számítógépéről készült fotóját, nagyon fogunk örülni, galériányi kép esetén pedig nem habozunk posztolni a hazai felhoztalt.

A telimatricázott laptop olyan, mint egy névjegy. Elárulja kik vagyunk, milyen cégekkel, szervezetekkel, együttesekkel és blogokkal vállalunk szellemi közösséget, megmutatja hogyan viszonyulunk a bennünket körülvevő világhoz. A laptopra ragasztott matrica ezenkívül cool. Nem véletlen, hogy kevés gépen fedezhetünk fel mondjuk nonfiguratív tetkót, vagy Suzuki emblémára pisiló kölyköt, ezek ugyanis nem cool szimbólumok, hanem pronyó lakótelepi jelképek. Különösen nagy elővigyázatossággal válogatja meg az ember (ha magyar) a Macintosh típusú laptopra ragasztandó matricát, itt ráadásul az is komoly fejtörés tárgya lehet, hogy vajon a csodásan világító alma logót betakarjuk-e vagy sem.



Mi nem takarjuk be, igaz mi a legmagyarabb érvet hozzuk fel laptopunk tisztasága mellett: lehet, hogy egyszer eladjuk majd kiváló állapotban tartott MacBook Pro 2.2 GHz 2 Gigabyte RAM modellünket és a vételárnál talán számít majd, mennyire őriztük meg az eszköz gyári állapotát (tökéletesen, karcmentes, nincs visszapörgetve). Mi biztosan nem vennénk szénné ragasztott laptopot már csak azért sem, mert idegen matricával kérkedni még annál is cikibb, mintha az ember egy Boris Vallejo nagyjelenetet gravíroztatna kedvenc hordozható munkaállomásának borítására. Az igazi geek laptop valódi logótemető, legfontosabb szempont pedig, hogy a hirdetett online vállalkozások webkettes modell szerint működjenek. Ragaszthatunk még videojáték emblémát, különféle vicces karaktereket, alternatív oprendszer kabalafigurát, vagy graffiti tageket, a lényeg, hogy szigorúan kerülni kell a multinacionális nagyvállalatokat és a konfekcióáruházakban is kapható termékeket, a japán vizuális kultúra nyomatai pedig rögtön dupla pontot érnek.    

razo | 2008.06.11. 15:49 | link | 3 komment | Megosztom

web2 geek fotó

Amnesty-plakát a Tienanmen-téri vérengzés évfordulójára

Általában remek plakátok kerülnek ki az Amnesty International-nak dolgozó ügynökségektől, nemrég posztoltuk a világ legrritálóbb politikusairól készült anyagokat. Várható volt, hogy az 1989-es, mészárlásba torkollott pekingi tiananmen téri rendszerellenes tüntetés júniusi évfordulójára is megjeleneik valamilyen látványos kreatív, az alábbi fotó azonban minden várakozást felülmúlóan hatásosra sikerült. Jó, ha az olimpia közeledtével, meg a "reform-kínáról" szóló hírek hallatán észben tartjuk, milyen is a bolygó legnépesebb diktatúrájának igazi arca. A plakátot a koppenhágai DDB ügynökség készítette.


space night rockers | 2008.06.11. 13:42 | link | Komment | Megosztom

reklám politika

Az emberiség térképe

James Turner illusztrátor, akinek a Rex Libris és Nil képregényeket is köszönhetjük, az SLG Publishing számára ütötte össze ezt a kisebb fajta remekművet, melyet a Map Of Humanity névvel illetett.



A térképen minden megtalálható, ami emberi: Hate, Love, Realism, Hedonism, stb. Persze mindez országok formájában, és alá szépen berendezve megtalálhatjuk a kisebb körzeteket, illetve valóságos és képzeletbeli városokat is.



Budapestet még nem találtam meg (gyanítom valahol a Slavery vagy az Ignorance országok területén kell keresni), ellenben megtaláltam Belfastot Pandemonium-ban, Bécset Beauty-ban, Bukarestet Poverty-ben.

A 'Találjuk Meg Együtt Budapestet' játékba beszállhat Ön is ide kattintva. A térkép meg is rendelhető, csupán 30 dollárért.

Elit Alice | 2008.06.10. 22:13 | link | 4 komment | Megosztom

graphics

Geek humor: itt a World of World of Warcraft

Önök szerint ért egy büdös szót ebből a humorból Fábry Sanyi? Semmi kaki-puki? Mi mindenesetre jót nevettünk az Onion anyagán, ami szerint a Blizzard piacra dobott új csomagja egy World of Warcraft játékos karaktert enged irányítani. ROTFLMAO!

razo | 2008.06.10. 12:40 | link | 1 komment | Megosztom

videó geek games

Mindennap prezentál a letölthető Steve Jobs



Évente legalább két alkalommal, januárban és júniusban a techvilág egyetlen emberre figyel. Egy őszülő szemüveges geekre, aki mindig ugyanabban a fekete garbóban mutatkozik, és félliteres PET palackból issza az ásványvizet, miközben prezentál. Bejelentéseit általában komoly tőzsdemozgások és piaci átrendeződések követik, mondatai súlyosak, a bemutatott újdonságok nemcsak kívánatosak, hanem egytől egyig a digitális kor emberének legfontosabb használati tárgyaivá válnak. Tegnap az új, 3G iPhone-t adta nekünk Őstevesége, de holnap vajon mire számíthatunk? Mit ad Önnek Steve Jobs Apple vezér szerdán, csütörtökön és azután? - Amit csak akar. Töltse le a Mac-guru kartonváltozatát, helyezze el íróasztalán, és ragasszon naponta más-más tárgyat a Mester tenyerébe.
Legyen minden nap (Apple) ünnepnap!

Steve Jobs.pdf - letöltöm!

Ps.: Bécsi Gorenje akcióba beszállnánk, ha megy valaki vásárolni, dobjon nekünk mailt!! Köszi! (A szerk.)

razo | 2008.06.10. 11:18 | link | Komment | Megosztom

Szellemboltok az Andrássy úton



Lecsengőben az Andrássy úti palotabotrányok sajtóvisszhangja, lassan minden befektető megvette már ami kellett neki, a város legszebb sugárútja nemcsak a tulajdoni lapokon, hanem a járókelők számára is jól láthatóan átalakulóban van. A Louis Vuitton-t követően üzletet nyitott a Burberry és a Guess, most épül az Armani és a Gucci luxusbutikja az egykori bértömbök földszintjén. Az évtizedek óta helyben működő üzletek ki tudja miért, sorra bezárnak, aki most a Bajcsy-Zsilinszky út és az Opera között sétál, számtalan üres üzlethelyiséget láthat, pedig a felkapott környéken aranyat fial egy-egy jól bejáratott vállalkozás. Észrevehetően cserélődik a tulajdonosi kör, akinek mennie kell, nyilván nem szívesen hagyja ott a környéket. Az elhagyott boltok között virágost, vadászruházatot forgalmazó üzletet, cukrászdát, bankot és divatbutikot is találtunk, de az 1800-as években alapított, műemlék Opera patikát is elsöpörte az új hullám.

A sugárúton kialakult helyzetet jól példázza az Andrássy út 1. szám alatt gyerekkorunk óta működő antikvárium esete, tudják, a gülüszemű baglyokkal a kirakatban. Ősszel bezárták a könyvesboltot, hamarosan Masters Sport tornaruha áruház nyílt a helyén, ami összesen ha két hónapig üzemelhetett zavartalanul, a szuperértékes helyiség most megint üresen áll. Nyilván nem a kedvezőtlen fekvés miatt gondolta meg magát a sportbolt tulajdonosa. Kattintson a Tovább-ra, lefotóztuk az elhagyott Andrássy úti üzleteket!

space night rockers | 2008.06.09. 19:46 | link | 4 komment | Megosztom

fotó budapest

Különleges pohárkészlet Lynch-rajongó alkoholistáknak



Exhibicionista, fetisiszta, alkoholista olvasóink, figyelem! Kacper Hamilton fiatal londoni designer elkészítette minden idők legizgalmasabb borospohár készletét, melyet a hét főbűnről mintázott. A művész weboldalán részletesen megtekinthetők az egyes bűnökhöz rendelhető brutális kelyhek, inkább nem kérnénk pszichiátriai szakvéleményt azokról, akik megvásárolják, majd házibuliban csordultig töltik a különleges poharakat. Lehet, hogy velünk van baj, de nekünk mindenféle vad rituálék, és obszcén orgiák képe dereng, miközben a képeket nézegetjük. Bajnai Gordont látjuk Torquemada-jelmezben egy minisztériumi reformer bulin, cinóber kötéssel borított alternatív kormányprogramok égnek hatalmas máglyán a háttérben.

 

space night rockers | 2008.06.09. 18:55 | link | Komment | Megosztom

freak design

Off: a kék madár és a szélkerék

Árpi megírta az SZDSZ nekrológját, ami szerinte Fodor Gábor megválasztása miatt vált időszerűvé. Kétféle liberálist ismer Tóta: az egyik, az új elnök köré rendeződő értelmiség legfeljebb egy dobozgitár mellett a Sziget melegsátrában képviselhet releváns politikát. A másik liberális típus, a Kóka-féle "sikerszadeszos" azonban alkalmas lehetne arra, hogy ellenpontozza a szoci osztogatást, és keményen kiálljon a reformok végigvitele mellett.
Árpád szerint Kókával legalább egy picike reformcsíra felnevelhető lett volna, bár a szadesz is gyáva alapból, így alapvetően minden el lett kúrva.

A hétvégi elnökválasztás utáni szadesz esélyeit latolgató új Tóta publicisztika olyan, mintha egy távoli országban írták volna, ahová nehezen jutnak el hosszabb hírmagyarázatok, mert senkit sem érdekel, mi a helyzet Magyarországon. Miközben a szerző számtalanszor hangsúlyozza, milyen bonyolult problémákat kell megoldani az országban (és, hogy a liberális (?) párt élén a feladatra Kóka János alkalmasabb), szerényen elfelejti, hogy az egykori sikerelnök, a vélhetően csalással hatalomra jutott, majd balsikert balsikerre halmozó, a pártot ingatlanvállalkozássá züllesztő János nem azért szakított a koalícióval, mert ebben látta a reformpolitika utolsó lehetséges esélyét az elkádárosodó kormánnyal szemben, hanem azért, mert talán nem szeretett volna szimpla csalóként a történelemkönyvekbe kerülni, ha egyszer reformerként is megbukhat, teljes vértezetben, a tettek mezején. Személyes ambíciók játszottak itt, nem országféltés, nagy kaliberű gazemberek itt a szereplők, nem az istenadta nép reformellenállásába lassan beleőrülő felvilágosult magyar nemesek.

Nem gondolom, hogy Fodor Gábor volna Hölderlin Kék Madara, sőt rendkívüli módon irritál a semmitmondó, az érdemi vita vitáján hónapokig vitázó tehetetlenség, amit az új elnök által megszólított holdudvar képvisel. Egyet viszont látni vélek: nyugatabbra nem csinálnak wellness hotelt a kórházakból (reformokra hivatkozva), sóhivatalt az egyetemekből (virágozzék minden virág), a gazdaságban pedig nem rövidtávú célokat hajtó spekulánsok diktálnak. Ehelyett virul a "kertország", erősek a civil szervezetek, a fiatalok békésen pengetik a dobozgitárt, és minden domboldalon forognak a szélkerekek.   

razo | 2008.06.09. 12:14 | link | 3 komment | Megosztom

politika off

Bomb it! - dokufilm a grafitti kultúráról

Tetszik vagy sem, a graffiti sokkal több, mint vandálkodás, falfirka, vagy a színes festékspray-k véletlenszerű használata városi falfelületeken. Azt gondolni, hogy a pályaudvari váróban falra kapart "szopok: 0620/...." üzenet egyenértékű a városi életmód inspirálta köztéri festészettel, egyszerűen ostobaság.
A saját formanyelvvel, eszközkészlettel és jellegzetes vizualitással rendelkező művészeti formát most minden korábbinál nagyobb költségvetésű dokumenumfilm kutatja, Bomb it! címmel. A tegnap bemutatott, hamarosan DVD-n is hozzáférhető (vagy letölthető) egész estés munka öt kontinens utcai művészeit, irányzatait, a globális kollaborációs tengelyeket, és hatásokat mutatja be. Hogyan inspirálja a japán graffiti a francia utcai divatot, miként jelenik meg a nagyvárosok inspirálta vizuális kultúra a kortárs festészetben. A filmben interjúk készültek a műfaj korábban inkább visszahúzódó legnagyobb sztárjaival is, nézze meg kedvcsinálóként a Space Invader-rel készült beszélgetés részletét, aki retro-pixel karaktereivel a Föld legtöbb városát megszállta már:

Az első és legismertebb graffitis dokumentumfilm egyébként a műfaj születését követi: Style Wars - New York, 1982. Hiphop, Breakdance, train bombing:

razo | 2008.06.06. 11:43 | link | Komment | Megosztom

videó street art

Nike G'n'R, Mötley Crüe remix feat: Homár edition

Hogy is mondaná Angelday és budai neojuppi barátai? Megvan: instant get! Ritkán érhető tetten ilyen csodálatos egyértelműséggel a huszadik század popkultúrája a mai nagyvárosi divatban. A Guns 'n' Roses Appetite for Destruction és a Mötley Crüe legendás Dr. Feelgood albumai tornacipőket inspiráltak a Nike divattervező laboratóriumában, hogy azután kínai gyerekek 3 centes órabérért elkészíthessék ezeket a limitált szériás gyönyörűségeket.


Nike SB Dunk Low Appetite for Destruction


Nike SB Dunk Hi "Dr. Feelgood"


Kedvenc divatblogunkon, a Mashkulture-on megtaláltuk Minden Homár olvasó kötelező viseletét is, a Dunk Low Lobster edition-t gumiszalaggal összekötött ollókkal. Nem találunk szavakat!



Via Mashkulture

razo | 2008.06.05. 14:20 | link | 3 komment | Megosztom

divat

Béna digitális cenzúra az orosz állami tévében



Azt a György Péterit neki, mi fura a fenti képen? Ha jobban szemügyre vesszük a Gizmodo-n a New York Times cikke nyomán ma megjelent fantasztikus screenshot részleteit, egy gazdátlan pár lábat és egy szintén senkihez sem tartozó kezet látunk - a techblog szerint Mihail G. Delyagin-ét, aki a Putyin kormány ismert kritikusa. Az orosz állami televízió meglehetősen kezdetleges digitális utómunkával távolította el a hivatalos politika számára nem kívánatos elemzőt a képernyőről, ami csak azért nem aggasztó, mert a mondott orosz közéleti szereplő legalább még életben van. 1984? Az új orosz diktatúra saját népe ellen régi módszerekkel vívott harcának újabb bizonyítéka? Döntsék el Önök. Nálunk legalább még lehet.   

razo | 2008.06.03. 22:06 | link | 2 komment | Megosztom

média freak digitális kultúra

UAF festival: Party like it's 2008



Ha egy trükkös bűvészdobozból hirtelen előpattanna Vágó István feje egy hosszú rugós nyak végén, és azt követelné, hogy nevezzük meg a wieseni UAF fesztiválon szerzett legmeghatározóbb élményünket, akkor valószínüleg azt a jelenetet emelnénk ki, amikor az ismert magyar festőművészt, Stark Attilát sátorral együtt próbálta meg ellopni két részeg osztrák tinédzser gyakorlatilag az orrunk előtt. Közben persze rémülten keresnénk valami nehéz és éles tágyat az asztal alatt, és miután porrá zúztuk a kellemetlenkedő játékmester-robotot, higgadtan végiggondolnánk az elmúlt napokban történteket egy nagy pohár jeges narancslé társaságában.

razo | 2008.06.03. 13:22 | link | 6 komment | Megosztom

party

Életrajzi film Hunter Thompsonról



Korábban nem látott dokumentum felvételek felhasználásával és persze Johnny Depp narrációjával mutatják be hamarosan HST életrajzi filmjét. A budapesti díszbemutatóra Vágvölgyi B. András bizonyára kölcsön kér Uj Pétertől egy Hawaii inget, a hosztesszek pedig szipkával adják majd a Pall Mall light cigerettát, és nyilvánvalóan senkinek sem jut majd eszébe egy olajoshordónyi marhavért loccsantani a VIP vendégek közé.

HD trailer itt.

razo | 2008.06.03. 12:34 | link | 1 komment | Megosztom

film

UAF videóelőzetes: Groove Armada live!

Hamarosan hosszabb videóbeszámolóval is jelentkezünk a hétvégi Urban Artforms fesztiválról Wiesenből, ahol fantasztikus kalandokban volt részünk. Elöljáróban annyit elárulunk, hogy a háromnapos buli folyamán majdnem ellopták a népszerű magyar kortárs festőművészt, Stark Attilát sátorral együtt, részt vettünk egy nemzetközi graffitis videóprojekt készítésében egy goa-rajongókkal zsúfolt erdőben, valamint a színpadról filmeztük Tom Findlay, a Groove Armada egyik felének remek DJ szettjét, ebből mutatunk most meg egy rövid részletet, aztán visszafekszünk még pár órácskára...


Groove Armada gig @ UAF festival, Wiesen from Kultplay on Vimeo.

space night rockers | 2008.06.02. 14:15 | link | 1 komment | Megosztom

videó party

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.