"Anyu, miért púpos az arcod?"



"Látod, anya idősebb lett, már nem fér bele a legszebb ruháiba. Ezért Anya most elmegy Dr. Michael-hez, aki segít Anyának abban, hogy megint szép legyen és jól érezze magát" - saját kiadásban jelentetett meg képeskönyvet Dr. Michael Salzhauer Floridában praktizáló plasztikai sebész, melyből a gyerekek is megérthetik, miért tűnik el Anya időről időre otthonról, hogy pár hét múlva gömbölyű gumidarabokkal a bőre alatt térjen újra haza. "Anya most mosolyog rád, csak nem látszik, mert Anya szája tele van szilikonnal" - ez a mondat persze nem szerepel a kiadványban, amit akár Magyarországon is érdemes volna megjelentetni.

Önök is észrevették, hogy a negyven feletti nők fura dudorokkal az arcukban jelennek meg a tévében az utóbbi időben?
Bizony, Magyarország botoxország lett, belegondolni sem szeretnénk mi lesz majd, ha ezek az asszonyok nagymama korba lépnek. Nem merjük majd egyedül utcára engedni gyermekeinket, mindenütt horrorfejű öregasszonyok ijeszegetnek majd. Mondjuk az ilyesmit szerintünk nem igazán lehet megmagyarázni, nincs az a képeskönyv, ami megakadályozná, hogy a botox- és szilikonmamák gyerekei hangosan kiröhögjék saját szüleiket. Hogy is mondta egy régi rendszergazda ismerősünk mindig? "...Nagy az Isten állatkertje, és valaki nyitva hagyta a kaput..."

razo | 2008.04.17. 16:08 | link | 1 komment | Megosztom

könyv freak

Fiastyúk 2008.04.20. 23:25:24

A hülyeség ragadós, már a pasik is telenyomják magukat mindenfelé szilikonnal. Csak éppen a szekrényt nem bírják el a műizmaikkal.
De kedves pasik! Ne a szilikoncicijű, műseggű, agyonvalkolt nőkre bukjatok:)
Kedves csajok! Az agyát nézzétek, ne a testét! De ha már azt, akkor legalább adjatok a kezébe vmi nehezéket, elbírja-e. Ha műizma van, mehet!:)

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.