Kiállás a demokráciáért a Hollán Ernő utcában

Off: Ismét megjelennek a neonácik pénteken a Hollán Ernő utcában, ezúttal az összes szervezetük és támogatójuk képviselteti magát a 16:00 órára bejelentett tüntetésen. Egy szerkesztőségünkbe eljuttatot közlemény szerint azonban megint nem lesznek egyedül. Információink szerint az összes budapesti meghatározó civil szervezet felsorakozott az alábbi közlemény mellett, amit most teljes terjedelmében idézünk. /off.

Kiállás a demokráciáért!

2008 április 11 ., péntek, 16:00, Budapest, XIII. ker., Hollán Ernő u. és Budai Nagy Antal u. sarok.

Provokatív és félelemkeltő események történnek a fővárosban, újra. Nyíltan vállalva a megfélemlítés szándékát, péntekre erődemonstrációt szervez számos szélsőséges szervezet, ahhoz a belvárosi bolthoz, amelyet az elmúlt hetekben többször is atrocitás ért tulajdonosának vélt származása miatt: először felgyújtják a boltját, majd provokatív szándékkal flashmobot szerveznek a bolt megzavarására, dolgozói megfélemlítésére.

Nem hagyhatjuk hogy ilyen események történjenek hazánkban! Elutasítunk mindenféle antidemokratikus megnyilvánulást, nem tűrjük a kirekesztő magatartást! Több magánszemély jelentett be ellentüntetést a BRFK-n, a szervezésben rengeteg civil vesz részt.

Mindannyian menjünk el pénteken, délután 4 órára a Budapesti Hollán Ernő utcába, álljunk ki a demokráciáért, hazánkért, ahol nem lehetséges, hogy a többséget megfélemlítse egy agresszív kisebbség! Különösen kérjük a közjogi méltóságokat, valamennyi parlamenti párt és történelmi egyház vezetőit, képvíselőit, és a civil szervezeteket, hogy jelenjenek meg, nyilvánuljanak meg!

Legyünk most együtt mindannyian, pártállástól független, békés, csendes tömeg: mutassuk meg a világnak milyen az igazi Magyarország!

space night rockers | 2008.04.10. 13:29 | link | 1 komment | Megosztom

off politika

megmondtam 2008.04.11. 13:05:54

A Gyülölet óta tudjuk csak a halott náci a jó náci.

Ha nem lőhetjük le őket, legalább a vezetőket tegyék hűvösre! Öszintén nekem semmi kedvem ott állni és "demonstrálni a demokráciért" ezek miatt az ostobák miatt akik élvezik hogy a hirek főszereplői lehetnek. 5 perc hírnév a semmiért, a zsaruk meg mintha élveznék hogy minden héten van munka, semmit sem tesznek.

Amugy meg ne politikázzunk, árt az egészségnek!

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.