Itt a MacBook Air: vastagsága 1,9 cm

Update:A pletyka igaznak bizonyult:  íme a MacBook Air, a világ legvékonyabb laptopja, ami a Wired liveblog tudósítása szerint elfér egy irodai nagy alakú (lezárt!) borítékban. A kijelző 13.3 inch és szélesvásznú, a gép vastagsága: 1,9 cm - 0,4 cm (a szélein vékonyabb), proci: Intel Core 2 Duo, 1.6 GHz,  1.8GHz-ig bővíthető, világító fekete keyboarddal és programozható multitouch! trackpaddel (pl. a fotók forgatásához kis karikát kell rajzolnunk az ujjunkkal) Rengeteg fotó és liveblog itt.

+ A Wired szerint több mint kétszázan livebloggolnak a Steve Jobs Keynote-járól. Figyelje a legnagyobbakat, vagy olvassa el a közvetítést utólag!

+ Link a korábbi Macworld expo bejelentésekről 1984 óta.

+ Macworld Liveblogs:

Wired
Engadget
Gizmodo
Bigyóblog

Korábban posztoltuk:
Ez a kép az előzetes pletykák alapján készült, photoshoppal. Láttunk már vad dolgokat, de ez mindenen túltesz: valaki rendeljen pizzát, meg kérünk sört is, és gumicukrot! Ön pedig fogja a klaviatúráját, és adjon nekünk! Mondja meg, vágja a fejünkhöz! Menthetetlen geekekké váltunk, vagy a fenti látványtervtől Önnek is gyorsabban dobog a szíve (akkor is ha hatalmas kamuról van szó)? O-M-G! Pár napja arról posztoltunk, hogy az internet már nem csúnya, megsárgult kockákban lakik a technika terem mellett, hanem lassan mindenütt ott van a levegőben ahogy William Gibson is megjósolta. A pletykák szerint Steve Jobs Őexellenciája hamarosan bemutatja a kábel, ethernet kártya, optikai meghajtó mentes ultrakönnyű MacBook Airt. A pár perce kezdődött Macworld konferencián és a honlapon is sokat sejtető felirat adja a foreshadow-t: "There's Something in the Air" - valami van a levegőben. Ha mindez egy hatalmas hoax, akkor még ügyesebb, cserébe viszont iWarp térmeghajtó, iTime időgép, vagy valami hasonló kaliberű újdonság kell, hogy feledtesse a remek ötletet. Még egy óra és megtudjuk a választ!

space night rockers | 2008.01.15. 17:08 | link | Komment | Megosztom

tech mac geek

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.