Újabb Da Vinci kód: hazugság a karácsonyi történet?

Ahol a világban karácsonyt ülnek az emberek, ott erősen tartja magát a hit, miszerint a Megváltó egy betlehemi istállóban született, ahová szülei a gonosz Heródes király elől menekültek, aki minden újszülött gyermeket megöletett, mert súlyos paranoid depresszióban szenvedett és féltette hatalmát az új generációtól. A történetet egy Biblia című könyvben részletesen is megírták és eddig azt gondoltuk, hihetünk a kétezer éves krónikáknak. Nos, hitünk megrendült, be kell látnunk, eddig sötétben tapogatóztunk. Kiderült: Leonardo Da Vinci Utolsó Vacsora című remekműve egy rejtett hiperhivatkozást is tartalmaz, mely fotókkal gazdagon illusztrált dokumentációra mutat az interneten.

Kattintson és kiderül az egyházak által eddig titkolt igazság.




A most nyilvánosságra került dokumentumok szerint kétezer évvel ezelőtt egy forró nyári napon Szent Szörfös Ken úgy döntött, elég a homokból és a hullámokból, ideje történelmet csinálni. Szörfdeszkáját és tűzpiros sportautóját ezúttal otthon hagyta, és a szomszédos pónilovardából elkötött porceláncsacsival a jobbján bekopogott Terhes Barbie - akinek a hasát ki lehet fordítani és ott a gyerek - otthonába. A hegyek felé indultak hogy Terhes Barbie megszülhesse végre a kisbabáját, és újra mehessen a bícsre. Útközben megálltak egy fogadóban, ami sajnos tele volt három Barbie-val, így kénytelenek voltak Paraszt Barbie karácsonyfaégőkkel feldíszített istállójában megszállni.



Egyszer csak Terhes Barbie elkezdett szülni. Szent Szörfös Ken kicsit megijedt, hogy most mi lesz, de szerencsére ekkor megjelent Szent Szexi Orvos Barbie, aki segített Terhes Barbienak megszülni a kisbabát, így Szent Szörfös Kennek nem kellett bepiszkolnia a kezét. Ekkor angyalok jelentek meg, és megérkezett a három egzotikus szemű Barbiekirálylány is, akik egy vödröt ajándékoztak a újszülöttnek. A kisded nagyon boldog volt, persze nem a vödör miatt, hanem mert csak neki volt leddel megvilágított glóriája, ami nagyon kúlnak számított abban az időben.



Kisvártava valakinek eszébe jutott, hogy mi lenne ha visszamennének a bícsre szörfözni egy kicsit. Mivel senkinek nem volt jobb ötlete, hátrahagyták az istállót, és lementek a partra szórakozni.

soleado | 2007.12.19. 14:45 | link | 10 komment | Megosztom

karácsony freak

Megmondom 2007.12.19. 16:04:31

Nem a vallási érzületemet sérti vagy ilyesmi, egyszerűen csak rettentő színvonaltalan és erőltetett ez a post. Ennél azért jobbak szoktatok lenni.

soleado 2007.12.19. 19:30:46

Tudjuk, a képek inspiráltak bennünket ezúttal.

geri 2007.12.19. 19:43:54

Bázz, már az első bekezdésen kiakadtam, legalább a Bibliáról ne beszéljetek hülyeségeket. (Nem az istállóba bújdokoltak Heródes elől, hanem Egyiptomba menekültek el, de ez már a születés után volt, mindegy is... remek post...)

razo 2007.12.19. 20:15:15

van egy ilyen általános elvárás a magyar sajtóban (sajnos még itt a Kultplayen is, ami nyilván nem magyar sajtó), hogy a dolgokat szárazon, humortalanul és tárgyilagosan kell megírni. A szent család történetét természetesen ismerjük rendesen, sőt: ezen nőttünk fel, a tollhegyre tűzött jelenség azonban kívánta a szürreális megközelítést. Soleado egy verbális Tereskova képet festett, bocs azoktól, akiket ez megbotránkoztatott...

Megmondom 2007.12.19. 22:03:34

De pont ezt magyarázom, hogy nem botránkoztam meg, csak tök nyomi a post is, meg a képek is. Nem vicces paródia, meg nem jó. Az a baj.

ford 2007.12.20. 08:06:44

eddig nem volt bajom, a verbális tereskován akadtam ki

soleado 2007.12.20. 12:31:57

ohh razo marry me :)

timi 2007.12.21. 00:55:59

naggyon jó volt :)) és ha ez paródia, legalább olyan jó, mint pl. a L'art pour l'art Winettou története :))))

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.