Ünnepkör '07 - Tim Burton, Fatal Frame, Saw IV

Pártai Lucia már tükör előtt gyakorolja, hogyan kell mosolyogva kimondani, hogy "talajmenti fagy". Közeleg az őszi-téli ünnepkör első stációja, a Halloween. A magyar gyerekek ilyenkor házi készítésű vagyonadó űrlapokkal hoznak frászt a szülőkre, a nagymamit pedig életjáradék ügynöknek öltözve kergetik omladozó pesti gangokon. Három izgalmas hírünk is van azoknak, akik mindenszentek előestéjén meghitt családi sikítozást terveznek a performanszok után. Annyit mondunk: Tim Burton, Johnny Depp és Helena Bonham Carter. Tekintse meg a trélert!


Egymillió-hétszáznegyvenötezer-nyolcszázharmincnyolc néző látta eddig a Saw című horrorsorozat legújabb, negyedik epizódjának YouTube ajánlóját, melyben a főgonosz egyenesen az internetezőkhöz szól hátborzongató, suttogó hangján. Úgy tűnik, az online videós közösség imádja, ha közvetlenül megszólítják. Hajrá magyar marketing szakma!


Ha kellemesen szétparázta magát a filmek fogyasztása közben, és úgy érzi, levezetőnek nem árthat egy kis interaktív borzongás, figyelje a Nintendo híreit. Hamarosan elkészül ugyanis a PS2-es időszak egyik legfélelmetesebb horrorjátéka, a Fatal Frame WII változata, melyben vezetékmentes kontrollerrel lehet szellemet vadászni. Digitális fényképezőgépét garantáltan izzadó ujjakkal fogja elsütni a játékot követő hetekben. Ízelítőnek tekintsen meg egy szoftver inspirálta csipszreklámot!

razo | 2007.10.10. 11:34 | link | Komment | Megosztom

videó halloween

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.