Álhírek: kémfotón az új iMac, Steve Ballmer a Zune arca

Két tech hír is eljutott hozzánk Sziget miatt szuperhatékonyra hangolt filtereink dacára. 1. Szerdán Steve bemutatja az új iMac-et (Csak így /Steve: észrevették, hogy a switch óta szárbaszökkent és megerősödött nemrég csupán bimbózó maces identitásunk? Hm.) A nagy nap előtt számos oldalon feltűntek kamu fényképek az Apple monitorral egybeépített asztali számítógépéről. Mivel a most futó széria egy felfújt iPod-ra hasonlít legjobban, a Gizmodo munkatársai elképzelték, milyen lehet az új iMac az új iPod iPhone ruhájában. Más júzerek viszont nem viccnek szánták az emailben terjedő elmosódott képeket: a sokat mondó "iMac" felirat azonban jól látható photoshop munka a cinema display hátlapján.

 iphoneimacmockup

2. Steve Ballmer Microsoft CEO (pfujj) szereplésével kamu Zune (a Microsoft szánalmas iPod klónja) reklám készült. A dolgozatot állítólag egy Microsoft alkalmazott készítette, jutalma azonnali fővesztés volt a cégnél érthető okokból (muhaha). Néhány éve az akkoriban frissen kinevezett CEO egy felbőszült orángután nonverbális eszközkészletével próbált életet lehellni a cég munkatársaiba egy naggyűlésen. A régi felvétel most újra előkerült, a Zune-hoz készült kamu reklámfilmben.

razo | 2007.08.07. 18:54 | link | 3 komment | Megosztom

geek mac tech

katafilep_publicis 2007.08.08. 11:15:06

Kedves Blogger!

A mozi, a filmek a mindened? Mit szólnál egy premier előtti, előtti vetítéshez?!

A UIP Duna Film és a Heineken nevében szeretettel meghívunk A Bourne Ultimátum című film információs vetítésére eredeti nyelven, amelyet a sajtó és internetes fórumok képviselői részére tartunk!

Mikor? : 2007. augusztus 9. csütörtök, 12.30
Hol?: Palace Kossuth mozi, (3.terem), Budapest, XIII. Váci út 14.

A hivatalos meghívót itt találod: http://web.heineken.hu/bourne_meghivo

Jó mozitást kíván: Filep Kata, Publicis Kft.

EdBoyWW 2007.08.08. 17:54:58

A Ballmeres videó jó. (A kommentszpemet gyökerestül pusztítanám, előadást bojkottálnám.)

razo 2007.08.09. 15:16:45

Katafilep_publicis, merőben rossz módját választottad a kapcsolatfelvételnek. A nálunk, bloggerek között csak kommentspam néven ismert üzenet átviteli forma végtelenül idegesítő, és a form üzleti célú kihasználásának minősül (violation), amit messzemenően elutasítunk mi, bloggerek. Ráadásul az ilyen üzenetek rendre visszájára fordulnak, Te sem éred el vele a célod, mert ezek után egészen biztos, hogy a rendezvényt ignoráljuk, nickedet letiltjuk. Még sokat kell tanulnod a webes kommunikációról, de hidd el, nem késő belevágni. Az információs szupersztráda megannyi szépséget és meglepetést rejt.

RaZo

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.