Képregénykiállítás

Az Uránia Nemzeti Filmszínházban kiállítást, vásárt, képregényiskolát és portrérajzolát tartanak a Magyar Képregénykiadók Szövetéségének tagjai.

Számos õszi újdonságnak itt lesz a bemutatója is, többek között a Fekete-Fehér Képregényantológia 6. és a Képregénymúzeum 4. számának, a Lucky Luke sorozat 2. részének (Billy the Kid), a Sebõk-életmû sorozat 2. kötetének (Kincses sziget) és a Vertigo felnõtt képregényantológia elsõ számának.

Rajzfilmiskola Képregényiskola és portrérajzolás Manga-hullám: Három új japán képregény jelent meg októberben. Vajon beindul-e végre nálunk is a manga-kiadás? A beszélgeté 1956 képregényben. A Képes Kiadó bemutatja új kötetét, amelyet rajzolója, Fazekas Attila dedikál. Betonfejek és cemendék. Bayer Antal, a Míves Céh szerkesztõje bemutatja a Fekete-Fehér Képregényantológia 6. kötetét.

soleado | 2006.10.27. 11:45 | link | Komment | Megosztom

comic

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.

Pazar Cuccok

  • Samsung Gear S2 ára, megjelenés

    A tavalyi berlini expon még a szögletes okosórák voltak többségben, most a 2015-ös IFA-n szinten minden gyártó a klasszikus körszámlapos design felé vette az irányt. Az órák divatkiegészítő...

Turulmeme

Houston, we have a problem.

Mindennapi Betevő

Houston, we have a problem.

Elit Alice

Follow on


http://www.twitterbuttons.com
Creative Commons Licenc

Támogasson minket!