"Mindent megígérünk"

dog2

Durvul a kampánysajtó, az Index például szemérmetlenül nyúlja ötnapos híradásunkat a szegedi Kétfarkú Kutya Pártról. Sebaj, hadd válogassanak az asztalunkról lehullott morzsákból, majd a vacsora végén megtöröljük bennük pecsenyezsíros kezeinket. Magyarország legéletképesebb harmadik utas pártjának vezető politikusa exklúzív email interjút adott a Kultplaynek. A Kutya "egy génkutató intézet hátsó kijáratánál terpeszkedő szemétdombon született egy háromfejű kakas mellett, majd éveken át táblákról figyelte, hogy mire lenne szükségük a szegedieknek." Ellenfelei kivétel nélkül "lopnak, csalnak, hazudnak", parlamentbe jutásuk esetén pedig "az abszurd irodalom, a keleti filozófia és a patafizika képviselőivel" tudnának választási együttműködést elképzelni.

Ki ez a Kétfarkú Kutya? (Hm)

A kétfarkú kutya már régebb óta létezik, úgy két éves lehet. Egy génkutató intézet hátsó kijáratánál terpeszkedő szemétdombon született egy háromfejű kakas mellett, majd éveken át táblákról figyelte, hogy mire lenne szükségük a szegedieknek, és most e tapasztalatokkal felvértezve és kihasználva a 18 éven aluliak közt elért nagy népszerűségét elindul a választásokon.

Kicsoda Nagy István, a plakátokon feltüntetett jelölt, és milyen viszonyban áll a kutyával?


Áldozati viszonyban. Nagy István maga a kutya, illetve egy része. Viszont a kutya nem Nagy István, csak elvette Nagy István személyiségét, amit a választások után visszaad.

dog

Hatalomra jutásuk eseten milyen változások állnának be a hazánkban tartózkodó macskák státusában?

Ami a kétfarkú macskákat illeti, azok rögtön elvesztik állampolgárságukat, az egyfarkúakat műtétre kötelezzük és elveszítik az állampolgárságukat egy hónapon belül. Egyébiránt a macskaellenesség nem fajsúlyos része programunknak.

Most következzen néhány divatos villámkérdés. Melyik vonzóbb: Hurka-kolbász, vagy kókusztejes királyrák?

Royal kutyatáp.

Szabad városok, vagy nulltolerancia?


Szíriuszról érkezett idegenek diktatúrája.

Filecserélés, vagy szabályozott internet?


Állami ingyenes mp3 szolgáltatás.

Beszáll-e a KK a sárdobaló negatív kampányba, vagy éppen hogy inkább egy testté forrasztja az orszagot?


A KKP igyekszik tovább darabolni az országot, kb. 10000000 részre, mindenki kap egy kis szeletet. Egyébként utoljára 8 évesen a Balatonban dobáltam sárt a kelet német túristákra.

Korrumpálja legyen szíves a helyi ellenjelölteket!

Lopnak, csalnak, hazudnak. Az összes.

A minimális vagy a maximális állam híve-e-e a KK, csökkentené vagy emelné az adókat?

Minimális állam, adócsökkentés, pénzosztás!

Parlamentbe jutás esetén melyik erővel tudnának koalíciót elképzelni?


Az abszurd irodalom, a keleti filozófia és a patafizika képviselőivel.

Mit ígérnek a választóknak?


Mindent megígérünk. Ami rossz, azt ellenezzük. Ami kínos, elhallgatjuk.

A kerekparozast az autozast, vagy mindegyiket se tamogatja a KK?


Több ezer kilométer kutyaút megépítését tervezzük. A kutyautakon a kutyák 300km/órás sebességet is elérhetnek majd. Így ez az új, alternatív közlelkedési forma felváthatná az elavult autókat és űrrepülőket.

Mezőgazdaság, egészségügy, munkanélküliség?

Mindegyiket csökkentjük.

Gyógyszerárak?


A társadalmi béke és szolidaritás érdekében a gyógyszerárakat annyira megemeljük, hogy a gazdagok se tudják megvenni a gyógyszereket. Az emiatt bekövetkező átlagéletkor kiegyenlítődés vélhetően boldoggá teszi a népet, és elvezet az egészséges életmód fanatikus preferálásához.

Honnan teremtenék elő az örök élet és az ingyen sör biztosítására a forrásokat?


Az adócsökkentésből pont kijönne. És kölcsön is tudok kérni valamennyit.

Szeged közel van a határhoz. Mi legyen a külföldiekkel?

Pártunk fajának kissebbségi helyzetéből kifolyólag redkívüli toleranciával viseltetünk a másság iránt. Amennyiben megfelelő gazdiként viselkednek, akkor tárt farokkal várjuk őket.

space night rockers | 2006.02.04. 16:37 | link | 2 komment | Megosztom

interjú freak politika

Giovanni 2008.06.11. 15:22:04

Szerintem jó ötlet ez a kétfarkúság/oskodás/. Az embereknek rá kellene ébredniük, hogy mozgó céltáblái a mulinacionális cégeknek. Vegyen ezt, vegyen azt, én akkor már inkább megveszem a muskátlit 30 FT-ért.
Átvernek minket, meglopnak, és mi még örülünk is neki. No mindegy, még Nagy Istvánék is kevesek ahhoz, hogy az emberek szemét felnyissák.

Elfnet (18) 2009.05.11. 19:59:46

Tetszik az ötlet, a kivitelezés is elég jó, bár néhol már átesik a ló túloldalára. Ebben a műfajban a jópofa, odamondogatós (de nem anyázós), pártsemleges és nem izzadtságszagú megvalósítás a fontos. Szerintem. Vagy nem.
U.I.: Csak így tovább (vagy egy kicsit másképp).

h i r d e t é s
CriticalMass 2008.04.20.